Accés col•legiats
Accés a borsa de treball, visat de projectes...
Nom d'usuari
Contrasenya
Maig
2014
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
1
3
4
5
7
8
9
11
12
15
16
18
19
20
22
23
24
25
Curs 'Introducció a la certificació energètica i certificació energètica d'edificis existents'
Curs 'Càlcul de petjada de carboni de productes i serveis'
|
Divendres, 2 de maig de 2014

L'ambientòleg

 

La creixent sensibilització de la societat vers les disfuncions ambientals a causa de l'activitat humana, ha donat lloc a la necessitat de disposar de professionals altament qualificats en el camp de la ciència i tecnologia ambiental. Es tracta d'un camp complex i multidimensional, que demanda diferents figures professionals, una de les quals és la del titulat en Ciències Ambientals.

El titulat en Ciències Ambientals està format amb una capacitat de visió àmplia, per tal d'orientar la resolució precisa dels problemes ambientals i coordinar i complementar el treball dels especialistes en diferents àrees específiques.

Pel seu caràcter d'actuació transversal, no es tracta simplement d'una nova professió, sinó d'una professió innovadora, que tot just comença a ser assumida per les estructures del mercat i per la pròpia societat.

Camps d'actuació

El titulat en Ciències Ambientals ha rebut una formació interdisciplinar en ciències naturals (química, biologia, geologia), socials (dret, economia, sociologia, ciències polítiques), tecnològiques (enginyeria, monitorització) i instrumentals (informàtica, Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG), etc.).

La seva vocació interdisciplinar el converteix en un professional idoni per a la dinàmica de treball en equip amb gran capacitat d'adaptació i flexibilitat. Polivalent i multifuncional, pot actuar en diverses àrees i amb diferents funcions dins l'àmbit públic o privat, exercint tasques de gestió, anàlisi i/o tecnologia.


Trets professionals de l'ambientòleg:

  • Vocació interdisciplinària.
  • Dinàmica de treball en equip.
  • Gran capacitat d'adaptació i flexibilitat.
  • Polivalent i multifuncional.
  • Globalista i relacionador, avesat a conviure amb diferents llenguatges i metodologies.
  • Capaç de sintetitzar i resoldre eficientment els problemes ambientals, integrant criteris científics a les necessitats socioeconòmiques.
     
COL·LEGI D'AMBIENTÒLEGS DE CATALUNYA Carrer Muntaner número 81, 6è 1a 08011 Barcelona
Tel: 93 304 21 09  Fax: 93 304 21 11  Email: coamb@coamb.cat | Mapa de Localització
disseny i programació: clickart