Accés col•legiats
Accés a borsa de treball, visat de projectes...
Nom d'usuari
Contrasenya
Abril
2014
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
26
27
28
Jornada 'Anàlisi i debat sobre el mercat elèctric'
Curs 'Introducció a la certificació energètica i certificació energètica d'edificis existents'
Curs 'Càlcul de petjada de carboni de productes i serveis'
|
Dimarts, 29 d'abril de 2014

Publicacions

El Servei de Publicacions del COAMB agrupa els documents editats pel COAMB, tant els de contingut exclusiu per a col·legiats com els de contingut divulgatiu adreçats al públic en general.
Des d’aquesta secció podeu accedir als butlletins digitals editats periòdicament pel Col·legi : 
  • El Butlletí informatiu, de caràcter exclusiu per als col·legiats, on trobareu el recull de notícies, ofertes de feina, serveis i comunicacions destacades de cada quinzena. 
  • La revista digital '. Ambiental', la plataforma de comunicació del Col·legi vers la societat. De caràcter rigorós i alhora divulgatiu, és un butlletí trimestral que presenta un tractament de notícies i temàtiques a fons. Amb una estructura establerta (article temàtic, editorial, entrevista i reculls de recursos en el camp de les ciències ambientals) és el mitjà que vehicula la veu dels ambientòlegs i del medi ambient cap als professionals, les empreses i les institucions.
  • Les Edicions del COAMB, formades per documents i publicacions puntuals de temàtica diversa, motivats per l’interès de difondre la figura del Col·legi, les ciències ambientals i l’ambientòleg en la societat.
  • El bloc 20 anys, 20 ambientòlegs, que presenta les experiències i visions de la pràctica de les ciències ambientals de diferents professionals del medi ambient, cadascú en el seu àmbit i sector laboral. Va ser creat l'any 2012 com una de les accions per commemorar els 20 anys de la creació dels estudis de Ciències ambientals.

 

COL·LEGI D'AMBIENTÒLEGS DE CATALUNYA Carrer Muntaner número 81, 6è 1a 08011 Barcelona
Tel: 93 304 21 09  Fax: 93 304 21 11  Email: coamb@coamb.cat | Mapa de Localització
disseny i programació: clickart