Accés col•legiats
Accés a borsa de treball, visat de projectes...
Nom d'usuari
Contrasenya
Maig
2014
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
1
3
4
5
7
8
9
11
12
15
16
18
19
20
22
23
24
25
Curs 'Introducció a la certificació energètica i certificació energètica d'edificis existents'
Curs 'Càlcul de petjada de carboni de productes i serveis'
|
Divendres, 2 de maig de 2014

Directori d'ambientòlegs

 

Acabeu d'accedir al primer directori dels professionals del medi ambient a Catalunya.

El Directori és una eina molt útil tant per als ambientòlegs com per al propi Col·legi i les empreses o entitats, ja que afavoreix la consulta i el contacte de professionals d'una forma molt àgil:

Per a les persones col·legiades
El Directori d’Ambientòlegs de Catalunya és una eina virtual, a la qual us podeu inscriure lliure i voluntàriament. Les dades que hi entreu seran de domini públic.

Per a empreses i entitats
Si necessiteu contactar amb un/a professional col·legiat/da, a través d'aquest lloc web el/la podreu localitzar de la forma més senzilla. Per mitjà dels camps de cerca podreu localitzar els professionals disponibles ja sigui per àmbit i/o sector de treball, àrea geogràfica o via dades personals.

Esperem que el directori us sigui d'utilitat.

Cercar col·legiats

Àmbit:
Sector:
Comarca:
Nom:
1er cognom:
2on cognom:
Municipi:
Província/regió:
País:
 

El Directori d’Ambientòlegs de Catalunya és una eina virtual, a través de la qual us hi heu d’inscriure lliure i voluntàriament i les dades que hi entreu seran de domini públic.

El Directori és una eina molt útil tant per als ambientòlegs com per al propi Col·legi, ja que afavorirà la consulta i el contacte de professionals d'una forma molt àgil.

Als efectes del previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem a les persones usuàries de l'existència d’un fitxer de dades de caràcter personal que respon a la finalitat de donar a conèixer els ambientòlegs i afavorir-ne el contacte entre ells. Tanmateix podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició amb relació a les vostres dades personals davant el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, per correu electrònic (coamb@coamb.cat) o per correu postal a Carrer Muntaner número 81, 6è 1a 08011 Barcelona.

COL·LEGI D'AMBIENTÒLEGS DE CATALUNYA Carrer Muntaner número 81, 6è 1a 08011 Barcelona
Tel: 93 304 21 09  Fax: 93 304 21 11  Email: coamb@coamb.cat | Mapa de Localització
disseny i programació: clickart